طرز درست کردن پیتزا ماکارونی

طرز درست کردن پیتزا ماکارونی

از نظر علاقه مندان پنیر پیتزا، وجود این پنیر در هر غذایی بسیار خوب است. اما اگر هم علاقه مند به ماکارونی و پاستا باشید هم از چشیدن طعم پنیر پیتزا لذت ببرید، قطعا شما نمی‌توانید از ترکیب این دو باهم بگذرید و به یک بشقاب پیتزا ماکارونی نه بگویید.

مواد لازم :

ماکارونی رشته‌ ای : 500 گرم

گوشت چرخ کرده : 150 گرم

پیاز: یک عدد

سس سیر و گوجه خانگی : یک فنجان

پنیر پیتزا رنده شده کاله : یک و نیم فنجان

نمک و فلفل : به مقدار لازم

قارچ : پنج عدد بزرگ

فلفل دلمه : به مقدار لازم

سس بشامل : نصف فنجان

طرز درست کردن پیتزا ماکارونی

در مرحله ی اول یک قابلمه بزرگ آب را با مقداری نمک به جوش بیاورید. در همین زمان یک پیاز را ریز خرد کنید و سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود. سپس گوشت چرخ‌ کرده را در پیاز سرخ شده تفت دهید، قارچ و فلفل دلمه را اضافه نمایید و حرارت را کمی بالا برده تا قارچ آب نیندازد. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه نمایید.

وقتی آب جوش آمد، ماکارونی‌ها را در قابلمه بریزید. در همین فاصله سس گوجه فرنگی و سیر را به گوشت اضافه نمایید و قبل از آنکه آب سس کاملا گرفته شود، شعله را خاموش نمایید.

ماکارونی را قبل از آنکه بیش از اندازه نرم شود آبکش نمایید. کف یک سینی نچسب روغن بمالید و سینی را در فری که با دمای 180 درجه گرم کرده قرار داده تا روغن کمی داغ شود. سپس سینی را بیرون آورده و یک لایه ماکارونی کف آن بریزید. یک لایه دیگر ماکارونی روی مواد ریخته و بعد از ریختن یک لایه نازک سس بشامل، پنیر پیتزا رنده شده را روی ماکارونی‌ها ریخته و سینی را به فر برگردانید.

وقتی که دیدید لایه زیری ماکارونی‌ها طلایی رنگ شده است، شعله پایین را خاموش کنید و شعله بالای فر را روشن نمایید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *